Demà 2 de desembre a les 18 h, se celebrarà la X Edició dels Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana i els Accèssits Anna Mula al Teatre Tarragona. Es tracta d’un acte obert a tota la comunitat educativa presentat pel periodista Carles Cortés i que inclourà actuacions de l’Escola de Música i de la Companyia Toc de Gresca. L’acte estarà presidit per l’alcalde Pau Ricomà i el conseller d’Educació Manel Castaño i comptarà amb la presència de Javier Sancho, el director del Complex Industrial Repsol a Tarragona i amb una representació del Consell Municipal d’infants.

Hi ha 4 categories de premis: educació infantil de primer cicle, educació infantil de segon cicle, educació primària i educació especial. Els premis estan dotats en 1.200 euros i els accèssits, en 600; a més tots els centre participants reben un ajut de 300 € per tal de recuperar el cost dels materials utilitzat. En aquesta ocasió es lliuraran diplomes a totes les escoles que han participat en les 10 edicions dels premis així com al professorat que ha fet de jurat. A més també es farà un reconeixement a la família de Josep Vives Ciurana i a la família d’Anna Mula Vicient.

Els Premis, que arriben a la seva 10a edició, tenen com a objectiu promoure les activitats educatives i socioeducatives dels centres escolars de Tarragona, amb l’objectiu de cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Actuacions que, a més del seu valor específic, poden ser font d’inspiració i de reflexió per a altres centres, educadors i equips docents.