La companyia Plixxent és nou membre de l´Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La companyia compta amb 64 ​​treballadors a les seves instal·lacions del Polígon Sud.

La planta de producció ubicada a la Canonja va ser construïda el 1974 per la companyia química alemanya Bayer. Amb posterioritat ha estat gestionada per les empreses Bayer Material Science i Covestro respectivament, fins que el novembre del 2019 va passar a formar part del Grup Plixxent, amb seu a Hamburg. El grup Plixxent disposa de sis centres productius, un dels quals a Tarragona. Plixxent proporciona tecnologia innovadora a base de poliuretà. Especialitzats en sistemes a mida, acompanyen al llarg de tota la cadena de valor, des de la consulta inicial fins al suport postvenda.

Com a empresa dedicada al sector químic, Plixxent ha decidit unir-se a l’AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme al si de l’associació, i per impulsar projectes conjunts que contribueixin a la sostenibilitat, desenvolupament i progrés dels polígons químics tarragonins i del territori.

L’adhesió de Plixxent a l’AEQT la van formalitzar el director gerent de l’empresa, Joan Cirujeda, i la directora gerent de l’associació, Maria Mas.