• Demà dissabte, 17 de setembre de 2022, a les 11.30 h Balcó del Mediterrani de Tarragona.
  • La Geganta Frida, acompanyada dels Gegants i Nanos del Port i del gegant Martí – Àngel de Sant Rafael, amenitzaran l’acte amb els seus balls

L’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració del Port de Tarragona i Dow Tarragona posen en marxa, un any més, el programa Festa per a Tothom, la fórmula inclusiva de la ciutadania amb capacitats diverses a les festes.

Gràcies a aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament, que enguany recupera la normalitat prèvia a la pandèmia per celebrar la seva 32a edició, els ciutadans amb capacitats diverses poden gaudir de les festes en honor a Santa Tecla. Aquesta iniciativa compta, a més, amb el suport i la col·laboració del Port de Tarragona i de Dow Tarragona -aquest últim, des de fa 22 anys.

Ambdues entitats renoven enguany el seu compromís amb aquest programa, al qual ofereixen tot el seu suport a través de la cessió d’espais i dels fungivers: empleats, familiars i amics que, de manera voluntària, ofereixen el seu temps i la seva ajuda per contribuir al correcte funcionament de la iniciativa, a través de la bona predisposició, l’amabilitat i l’atenció a les necessitats del grup. Tots junts, fungivers i persones usuàries, s’uneixen durant uns dies amb la finalitat de gaudir la Festa Major al màxim, a l’estil d’una autèntica penya festiva.

La presentació oficial del programa Festa per a tothom 2022 tindrà lloc aquest dissabte, 17 de setembre, a les 11.30 h des del Balcó del Mediterrani, i comptarà amb la presència de la geganta Frida, la primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes, que enguany celebra el seu retorn a la ciutat tot coincidint amb el seu quart aniversari. En aquest dia tan especial, estarà acompanyada pel Gegant Martí – Àngel de Sant Rafael i pels Nanos i Gegants del Port.

L’acte inclourà la intervenció de les autoritats presents al mateix, com són Ignasi Cañagueral, Director de Dow Tarragona i president de l’AEQT; Josep Maria Cruset, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona; i Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, en una cita a la qual també hi assistiran representants de Festa per a Tothom i Llegat 2018 i que finalitzarà, a les 13.00 h, amb la baixada de la Geganta Frida i el grup Festa per a Tothom fins al Port de Tarragona.

RECORDATORI

Què: Presentació oficial del programa Festa per a Tothom 2022.

Quan: Dissabte, 17 de setembre de 2022, a les 11.30 h

On: Balcó del Mediterrani de Tarragona.