• S’oferirà en dues modalitats, la dual i l’ocupacional, i permetrà desenvolupar activitats d’operació, control i vigilància de diferents àrees de treball.
  • El termini per formalitzar la sol·licitud per a qualsevol de les dues modalitats, es tanca el proper 14 d’abril.
  • S’ofereixen un total de 40 places entre les dues modalitats.

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona convoca una nova edició del curs d’operador de planta química, que s’ofereix en dues modalitats, la dual i l’ocupacional. Ambdues formacions, amb una durada de dos i un curs escolar, respectivament, ofereixen l’oportunitat de realitzar activitats d’operació, control i vigilància de diferents àrees de treball, tenint en compte la normativa vigent, els acords i les polítiques de seguretat, qualitat, medi ambient i d’eficiència energètica de Repsol.

Un cop finalitzats aquests cursos, i en funció dels resultats obtinguts, l’alumne podrà formar part de la borsa de treball del Complex Industrial, amb possibilitat d’incorporació a plantilla segons les necessitats de la companyia. Entre les dues modalitats s’ofereixen un total de 40 places.

El curs d’operador/a de planta química en la modalitat dual té una durada total de 2.000 hores, l’equivalent a dos cursos acadèmics, i s’impartirà entre setembre de 2023 i juny de 2025. Aquest curs combina una formació teòrica, durant el primer any lectiu, que es realitzarà a l’IES Comte de Rius, mentre que el segon any es destinarà a la formació pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. Aquest curs s’adreça a persones amb un batxillerat científic o tecnològic o amb un FP I, FP II o cicle formatiu de grau mitjà o superior, d’especialitats tècniques.

Per part seva, per cursar la modalitat ocupacional del curs d’operador/a de planta química de Repsol, cal acreditar la realització d’enginyeries, graus sense màster, FP II o cicles formatius de grau superior d’àmbit tècnic i experiència acreditada al sector. En aquest cas, la durada del curs serà de 1.300 hores, que s’impartiran entre setembre de 2023 i juny de 2024. El curs combinarà una part de formació teòrica, impartida a l’IES Comte de Rius, amb una part pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Les persones interessades a realitzar aquestes formacions poden consultar tota la informació a:

https://repsol.wd3.myworkdayjobs.com/es/Repsol/job/RQuimica-Complejo-Industrial-Tarragona-Tarragona/Curso-Operador-a-de-Planta-Qumica-Tarragona_67086. El termini per formalitzar la inscripció a qualsevol d’aquests dos cursos estarà obert fins al proper 14 d’abril.