S’han renovat els convenis que manté amb la Cambra de Comerç de Tortosa i el Consell Comarcal del Baix Ebre

Repsol Investigaciones Petrolíferas ha renovat la seva col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa i el Consell Comarcal del Baix Ebre, després que aquest passat dilluns dia 20, es van signar els convenis de col·laboració que manté des de fa anys, amb ambdues institucions. Aquests convenis s’emmarquen en la voluntat de Repsol d’establir compromisos amb l’entorn i col·lectius més propers als llocs on desenvolupa la seva activitat industrial, en aquest cas, a través de la plataforma Casablanca.

El conveni amb la Cambra de Comerç de Tortosa té l’objectiu de donar suport als projectes impulsats per la Cambra que afavoreixin el desenvolupament econòmic del territori i de les seves empreses. El primer conveni amb l’ens cameral es va signar l’any 2014 i des de llavors s’ha mantingut aquesta col·laboració que té caràcter anual.

Per altra banda, també s’ha renovat el compromís de Repsol amb el servei de transport adaptat del Consell comarcal del Baix Ebre. Es tracta d’un servei que ajuda les persones que pateixen alguna discapacitat o problemes de mobilitat i a la gent gran, a arribar als seus centres d’atenció i, també, als centres ocupacionals. Amb la signatura del conveni es fa efectiva, doncs, la col·laboració de Repsol en aquest servei que ofereix 4 rutes actives, les quals s’espera poder ampliar fins a un total de 5. Aquesta ampliació de rutes permetrà donar un servei més ràpid als usuaris i arribar a més punts del territori. D’aquesta manera, Repsol renova el seu compromís amb l’ens comarcal que està vigent des de l’any 2011 i que actualment, dona servei a un total de 102 persones.

Per part de Repsol van assistir a la signatura d’aquests convenis Angelina Pershukova, directora de la Unitat de Negoci d’Espanya i Algèria, i Andrea González, Stakeholder Relations Spain Coordinator Spain and Algeria, que van valorar de manera molt positiva el conjunt de les col·laboracions que la companyia té en marxa a les Terres de l’Ebre.