L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va mantenir aquest dijous una reunió de treball amb la directora general de Protecció Civil i Emergències, Mercè Salvat, que va servir per continuar avançant en els diferents assumptes i projectes en els quals estan implicades ambdues parts. Durant la trobada es van repassar, per exemple, aspectes relatius al Plaseqta, als sistemes i protocols de comunicació entre les empreses i l’Administració, la coordinació entre els plans d’emergència interns i externs, els procediments de comunicació a la població, etc.

La directora general va estar acompanyada en la trobada per la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Marta Cassany; el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado; i la cap del Servei Territorial de Protecció Civil a Tarragona, Eli Llombart. Pel que fa a l’AEQT, la delegació va estar encapçalada pel vicepresident 1r, Ignasi Cañagueral, i per la directora gerent de l’Associació, Maria Mas Chacon.

La trobada va tenir lloc a les instal·lacions de Dow a Tarragona, i va incloure també una visita a les instal·lacions de la companyia al polígon Nord i també al Sud, on va tenir ocasió de conèixer el nou centre d’investigació Pack Studios.