Repsol aportarà 12.000 euros a les activitats del futur Espai Educatiu de l’equipament

Repsol i l’Ajuntament de Valls han segellat un acord de col·laboració de la companyia amb Món Casteller – Museu Casteller de Catalunya. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han signat el conveni de col·laboració que estableix una aportació anual de 12.000 euros de la companyia a l’Espai Educatiu del futur equipament.

El director de Repsol a Tarragona ha destacat la col·laboració sempre estreta de la companyia amb la promoció i difusió del món casteller, mentre l’alcaldessa ha agraït el suport de l’empresa al futur museu i en especial a l’Espai Educatiu. En concret, Repsol participarà en el finançament de totes les activitats educatives organitzades pel Museu Casteller adreçades als infants més joves. El conveni de col·laboració de Repsol amb el Museu Casteller té una vigència de 4 anys.

El Museu Casteller de Catalunya vol ser un referent museístic del món dels castells i un espai obert per a la interpretació i promoció del fet casteller, declarat des de 2010 Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. El projecte l’impulsen l’Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.