Un dels equips d’alumnes de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona que participaven a la XI final del certamen Young Business Talents amb el suport de Repsol va guanyar la seva simulació dotada amb 550€. El Young Business Talents és el certamen de simulació de gestió d’empreses en l’àmbit educatiu més important de tot l’Estat.

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc a Madrid la Final del Young Business Talents, el concurs de simulació d’empreses més important d’Espanya. Un dels dos equips del Martí Franquès, representants de Tarragona i patrocinats per l’Ampa de l’institut i per Repsol, va guanyar la seva simulació dotada amb 550€.

Els alumnes d’aquest centre, coordinats pel professor José Manuel Vila, ja han estat presents a les XII edicions anteriors amb un balanç excel·lent: Han guanyat el certamen en dos ocasions i en tres més han estat entre els cinc primers.

El Young Business Talents, que se celebra des de l’any 2011, consisteix en una simulació de gestió d’empreses per a alumnes de secundària i batxillerat a nivell estatal. Durant uns mesos, estudiants de més de 500 centres educatius de tot l’Estat fan de directius i prenen decisions sobre planificació estratègica, producció, recursos humans, finances i màrqueting. De les més de 3.000 empreses que es gestionen de manera telemàtica, només les 100 millors arriben a la final del concurs. Aquest certamen pretén fomentar la iniciativa emprenedora entre els estudiants de secundària.

Repsol ha donat suport econòmic des de l’inici als estudiants del Martí i Franquès per a participar en totes les finals del certamen. Amb aquesta acció, el Complex Industrial de Repsol a Tarragona referma el seu compromís amb l’educació, les institucions i la societat de Tarragona i del territori.