Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, i Joan Negrié, director de la Sala Trono, han signat avui la renovació de l’acord de col·laboració entre les dues entitats.

El conveni signat contempla una aportació total de 25.000 euros per a l’any 2022 i agrupa les dues col·laboracions que històricament, Repsol ha mantingut amb la Sala Trono: la col·laboració amb la programació regular que arrenca l’any 2008 i el patrocini del Festival Internacional de Teatre de Tarragona que el Complex Industrial manté des de la seva primera edició, l’any 2011.

Sala Trono (fundada l’any 1988) té per objectiu oferir al públic de Tarragona, arts escèniques de petit format, intimista, nues de grans escenografies, uns espectacles on el públic pugui sentir respirar a l’artista. Així mateix, busca facilitar al públic l’accés a les arts contemporànies, a la creativitat, programant companyies professionals locals i nacionals, potenciar noves companyies de dansa i teatre, ballarins i actors independents i programadors joves, intentant contribuir a la millora del sector, sobretot a la ciutat de Tarragona.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquest acte i, en definitiva, aquest compromís, encaixa en el marc de les especials relacions que la companyia manté amb la ciutat de Tarragona, i s’afegeix a les col·laboracions que es duen a terme amb altres entitats de la ciutat, singularment en l’àmbit cultural.