L’Associació Empresarial Química de Tarragona i BION han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’empresa experta en filtració de gasos passa a formar part del grup de Business Partners amb els quals compta l’Associació.

BION són experts en desenvolupament i fabricació de mitja filtrant molecular per a adsorció física i química de gasos, adaptant la seva gamma a les necessitats específiques de cada client. Son productors propis, la fàbrica i els serveis corporatius es localitzen a Gavà (Barcelona) a tan sols una hora de Tarragona.

Assessoren a les empreses entre els productes de la seva àmplia gamma en les necessitats específiques de cada client.

Des de BION es treballa amb les normes de qualitat establertes per la ISO 9001-2015 i disposem de la Reach Certification i Certificació UL.

La signatura del conveni ha anat a càrrec de la directora gerent de l’AEQT, Maria Mas, i José María Murciano, managing director de BION.

Els Business Partners de l’AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques  i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.