L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa DACHSER han subscrit un acord de col·laboració pel qual ambdues organitzacions pretenen treballar conjuntament.

DACHSER ofereix una àmplia gamma de serveis, mitjançant una cadena de subministrament adaptada especialment a les necessitats de cada client. Això inclou una extensa xarxa de transport: terrestre a nivell europeu i internacional a través de DACHSER European Logistics i de transport aeri i marítim amb DACHSER Air & Sea Logistics; així com la unitat dedicada a la gestió logística al sector alimentari amb Food Logistics i al de serveis d’emmagatzematge i logística integrada amb Contract Logistics.

Sota el paraigües de la Unitat Executiva de TI i Desenvolupament (ITD), ofereix als clients solucions a mida que els proporcionen un important avantatge competitiu en el seu sector. Per això, combinen els seus serveis estàndard amb els requisits logístics específics del sector.Aquest és el nivell més alt d’adaptació de la indústria.

DACHSER Chem Logistics és una solució industrial professional per a la logística de productes químics. A DACHSER Chem Logistics es transporten i emmagatzemen productes químics de diversos sectors, com ara plàstics, automoció i tèxtil, així com agrícola i construcció. És una solució de transport i emmagatzematge adaptada a les necessitats particulars de cada client segons el tipus de productes químics, incloses mercaderies perilloses.

DACHSER Chem Logistics combina els serveis de logística estandarditzats de DACHSER amb els requisits propis de la indústria química.