Dow ha reconegut la tasca de les empreses de serveis amb les quals col·labora fent entrega de dos reconeixements: Premi a la Seguretat, Salut i Medi Ambient, i Premi a la Qualitat d’Execució de treballs.

L’acte, que ha tingut lloc de manera telemàtica aquest dimecres, 26 de maig, ha concretat a 140 assistents pertanyents a 74 empreses.

Aquests premis, de caràcter anual, són concedits a aquelles empreses que obtenen uns millors resultats en aquests camps, d’acord als criteris establerts pel Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis. En aquesta ocasió, les empreses que han rebut aquests guardons són ISS (Premi Seguretat, Salut i Medi Ambient a la Millor Empresa de Serveis) i MASA (Premi a la Qualitat de l’Execució de Treballs).

Ignasi Cañagueral, Director del Complex Industrial de Dow a Tarragona, ha estat l’encarregat de donar aquests reconeixements: “Avui lliurem aquests premis perquè busquem la millora continuada i valorem aquells que treballen amb nosaltres per ser cada dia més fiables i segurs. Reafirmar i consolidar l’associació que hi ha entre empreses de serveis i Dow, és clau per seguir creant junts un futur sostenible i competitiu. La meva enhorabona als guanyadors”.

L’empresa ISS ha estat reconeguda per la seva agilitat i compromís per implementar els canvis derivats de la COVID-19 i per la seva millora general en el seu rendiment en seguretat. Fernando Moragas, Director de la Divisió d’ISS, ha volgut ressaltar que “rebre aquest premi salva vides. Això és el realment important i el nostre compromís d’empresa envers els nostres treballadors”.

Per la seva banda, de MASA s’ha destacat una consistent evolució i millora quant a les seves polítiques de qualitat, especialment en un any difícil com ho ha estat el 2020. Francisco Javier Almandoz, Delegat de Delegació de Tarragona de MASA, ha afegit que “quan un premi de qualitat ve d’una empresa amb uns estàndards tan elevats, com és Dow, aquest reconeixement es converteix en una enhorabona directa a tots els empleats de MASA que dia a dia treballem per obtenir uns millors resultats”.

L’acte ha tingut lloc en el marc de la reunió anual que Dow organitza amb les empreses de serveis que col·laboren en el Complex Industrial de Tarragona, en la qual s’ha parlat també de fiabilitat, qualitat, innovació i principals projectes per a aquest any i els següents. Manuel Toro, Responsable de Contractes per a Manteniment i Energia, i Nuria Ríos, Responsable de Compres, han estat els encarregats d’organitzar aquesta trobada.