Dow ha fet entrega dels seus Technology Center & WRAP Awards a 24 empleats que han estat reconeguts pel seu talent. Els Technology Center & WRAP Awards són guardons interns que posseeixen un gran prestigi a nivell corporatiu i que van ser creats l’any 1965 sota la premissa de reconèixer l’excel·lència en producció i implementació de noves tecnologies cada cop més segures que donin suport al creixement de l’empresa. Els premis estan dividits en dues categories: “Technology Center Awards”, els quals reconeixen els grans avenços en tecnologia i els “WRAP Awards”, els quals destaquen les millores ambientals en reducció d’emissions i residus.

Els premis esmentats van ser lliurats el 6 d’abril en un esdeveniment presencial que va comptar amb les intervencions de Lluis Argilaguet, Director Regional de TES per a EMEAI, i d’Ignasi Cañagueral, Director del Complex Industrial de Dow Tarragona.

En el seu discurs d’obertura, Ignasi Cañagueral va assenyalar: “Avui estem aquí per reconèixer el talent i als guanyadors dels Technology Center y WRAP Awards. I és important reconèixer l’impacte d’aquest talent, ja sigui a través de projectes que seran implantats aquí a Tarragona com en altres seus de Dow. Perquè són iniciatives que generen millores tecnològiques que fan que els nostres productes siguin millors. És talent que marca la diferència. I estic molt orgullós de comptar amb vosaltres.”

Un total de 24 empleats de Dow Tarragona van ser reconeguts amb aquests premis, que han destacat per ser exemple de com treballant en equip es desenvolupa un enfocament innovador que resol un problema o proporciona una millora significativa, ja sigui perquè redueix costos de producció, evita l’emissió de residus, millora la qualitat dels processos, incrementa la fiabilitat de les plantes de producció o s’adequa a les necessitats de la demanda. Tots ells posen en valor el treball en equip, la innovació, la flexibilitat i la capacitat d’adaptació al canvi.

Els premiats de Dow Tarragona són: Manel Urbano, Ester Aules, Emili Beltran, Ricard Borrego, Javier Domingo, Pol Moreno, Alicia Rubalcaba, Lucía Urgell, Lorena Chesa, Luis Gil, Joan Rodríguez, Mario Domínguez, José Valero, Francisco Guinart, Francisco Bermudo, Ana de la Torre, Lais de Oliveira, Josep María Giné, Sandra González, Francesc Pascual, Óscar Serrano, José Vargas, Antoni Canela i Lidia Martínez.

En la seva intervenció de cloenda de l’acte, Lluis Argilaguet va dir: “Hi ha un punt que m’agradaria destacar. L’equip de Dow Tarragona té quelcom molt especial i important que cala dins la Companyia. És el compromís, la tenacitat, el talent i, sobretot, és la força. ‘La forma de fer de l’equip de Tarragona’ es transmet a altres països i es posa com a exemple. Això no és quelcom que s’aconsegueixi de la nit al dia ni d’una manera puntual. És la suma de tots i fruit d’un treball diari i continu. Aquests premis són una mostra més d’aquesta força a la qual em referia. Són projectes l’impacte dels quals a Dow és rellevant i que repercuteixen, d’una manera o d’una altra, en la societat en què vivim. L’enhorabona a tots i cadascú de vosaltres i gràcies per aquestes ganes de superació!”.