• La Rosa, Velvet MGL i Balandra són els 3 establiments distingits en aquesta edició dels “Soletes” de Barri que se sumen als 55 establiments que tenen “Solete” a la província de Tarragona.
  • Els Soletes de Barri busquen la capil·laritat, arribar a tots els racons i posar el focus en llocs que mereixen una visita, però no solen aparèixer als mitjans.
  • L’equip d’experts de Guia Repsol ha localitzat més de 300 Soletes nous, als quals se sumen 200 d’edicions anteriors que també són a la perifèria. Reconfortants cases de menjars als afores que només coneixien els veïns, cafeteries amb rebosteria casolana a districtes sense rastre de turistes o joves cuiners que tornen als barris d’origen.

La tardor porta una nova edició de Soletes, aquests llocs desitjables que recomanaries a un amic on prendre alguna cosa o menjar a un preu assequible. En aquesta cinquena edició, la qualificació de Guia Repsol se centra en establiments que podem trobar fora del centre de les ciutats (principalment a les capitals de província).

Quan vas de viatge i vols provar els llocs als quals va el públic local, els “Soletes de Barrio” són la resposta, ja que permeten conèixer les ciutats més enllà dels circuits turístics habituals.

Ja són cinc les edicions de la distinció més dinàmica de Guia Repsol. Dues van descobrir chiringuitos i terrasses per assaborir l’estiu; la passada Setmana Santa vam publicar els Solets de carretera, on parar durant un viatge amb cotxe i estar a gust. La tardor passada per a aquestes dates, van ser els guisats i les barres de diari, els que van cobrar protagonisme, però fent un pas més enllà: ara toca el torn als establiments de barri.

La Rosa        

Al bar més antic del barri de Torreforta, es pot gaudir d’uns callos sublims, així com d’unes molt bones patates fregides i també en allioli. Una joia imprescindible.

Velvet MGL

Innovadora pastisseria de Tarragona on és fàcil perdre el compte de les novetats. Especialitat en individuals molt creatius i rolls de diferents sabors.

Balandra       

Suquets, romescos i arrossos són les especialitats d’aquest restaurant del Serrallo. Cuina marinera de primer nivell amb bon producte.