Teniu a les vostres mans l’Informe Públic AEQT 2021, que reflecteix com va ser un exercici d’inici de la recuperació, després del difícil 2020: tant els nivells de producció com també els d’ocupació van créixer de manera significativa, cosa que torna a demostrar que la indústria química no només és un sector que resisteix millor les crisis econòmiques, sinó també que es recupera més ràpidament, la qual cosa aporta solidesa i resiliència a l’economia del nostre territori.

Alhora, però, queden recollides també les dificultats i amenaces a la competitivitat amb les que vam haver de conviure, algunes de les quals venen de temps enrere i van continuar sense resoldre’s mentre que d’altres, com el preu de l’energia, es van veure agreujades durant l’exercici.

L’Informe reflecteix també una millora en els resultats de seguretat, amb un descens notable tant en els accidents com en la gravetat. Com sempre insistim, la seguretat és la primera prioritat del nostre sector. És al nostre ADN, i es reflecteix en el compromís i el comportament dels milers de persones que el formen, en la formació contínua, en l’aplicació amb rigor de protocols i mesures, en la inversió en la millor tecnologia… Tot això ens ha fet portat a ser un dels sectors més segurs i amb menys accidents.