• Després de l’entrada en funcionament de les unitats de Derivats, la companyia potencia el seu equip directiu amb el nomenament d’un Director de fàbrica.
  • Segura serà el responsable de tot el vessant productiu de la companyia i prioritzarà la seguretat, l’eficiència, la productivitat i la sostenibilitat.

IQOXE ha dut a terme una nova incorporació en la seva estructura directiva. Es tracta de José Manuel Segura, qui esdevé Director de fàbrica de la companyia per assumir la responsabilitat de les funcions de producció, seguretat, medi ambient, qualitat, manteniment i projectes.

Amb una àmplia trajectòria en el sector petroquímic, ja que durant més de 30 anys ha exercit diferents funcions de responsabilitat i de gestió d’equips a BASF, Segura arriba a IQOXE amb el ferm propòsit “de completar el procés d’actualització i millora que vàrem iniciar fa una mica més d’un any”, tal i com explica el Director General de la companyia, Javier de Benito.

En la seva funció com a nou Director de fàbrica, José Manuel Segura serà “el màxim responsable productiu de la companyia”, així com també exercirà “una funció clau en la implementació de processos productius més eficients i segurs”, en paraules de Javier de Benito.

Per la seva banda, José Manuel Segura afirma que en la seva arribada a IQOXE “vull sumar-me a una gran família, amb un projecte de creixement i consolidació ambiciós i al qual espero ajudar a créixer i desenvolupar”, per la qual cosa es mostra convençut de “poder contribuir a desenvolupar un model de producció sostenible, prioritzant en tot moment la seguretat i el respecte al medi ambient, d’acord els valors de la companyia”.

Llicenciat en Química (UB) i Màster en Enginyeria Química (Escola IFP), José Manuel Segura acumula una àmplia experiència de més de 30 anys com a cap de planta, director de producció i director de fàbrica, sempre vinculat a BASF Tarragona. En la seva trajectòria, també ha estat vicepresident de la junta directiva de l’AEQT i president d’AITASA. Fruit de la seva trajectòria i arrelament al territori, és un gran coneixedor del sector petroquímic, del polígon industrial de Tarragona i del teixit socioeconòmic que envolta IQOXE.

Amb aquesta nova incorporació, IQOXE amplia l’organització directiva per afrontar amb una major garantia l’etapa de consolidació comercial i productiva iniciada el passat mes de desembre, amb la posada en marxa de les tres unitats de Derivats que van romandre aturades fins llavors. Així mateix, l’arribada de Segura permetrà a la companyia seguir impulsant la filosofia de millora continuada, sobre la qual es fonamenten els principis fundacionals de CL Grupo Industrial, al qual pertany IQOXE.