• En el marc de la Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials.
  • Més de 150 persones pertanyents a 72 empreses han participat en la reunió, que ha tingut lloc al Centre Cultural de Morell.
  • Durant la trobada, s’ha lliurat un diploma de reconeixement a les empreses Tecafric i Masa Montajes, pel seu bon acompliment en Seguretat i Medi ambient.

Repsol ha celebrat la primera Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials de 2022. L’acte ha servit per informar dels objectius en matèria de Seguretat i Medi ambient per al 2022, especialment en referència a les grans parades programades per a aquest any i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. Més de cent cinquanta persones que pertanyen a 72 empreses col·laboradores de Repsol, han participat en aquesta reunió celebrada al Centre Cultural de Morell, a principis d’aquest mes.

En el marc d’aquesta trobada, s’ha lliurat un diploma de reconeixement a les empreses Tecafric i Masa Montajes, pel seu bon acompliment en matèria de Seguretat i Medi ambient.

Durant l’acte, Repsol ha agraït el treball i l’esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l’àmbit de la Seguretat en el dia a dia de l’empresa.