L’AEQT va mantenir aquest dimecres una reunió telemàtica amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, així com també amb el delegat de Govern, Òscar Peris, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Aragonès va voler aprofitar la seva visita a la ciutat per conèixer de prop la situació i els principals reptes de futur per a la indústria, en particular la seva transició cap a un model energètic basat en l’hidrogen.

La representació de l’AEQT, formada pel president, Rubén Folgado, els dos vicepresidents, Ignasi Cañagueral i José Manuel Segura, i el gerent, Juan Pedro Díaz, va plantejar també algunes de les necessitats que té el sector, en particular en matèria de cost elèctric, xarxes tancades, i infraestructures.

La reunió amb l’AEQT va tenir lloc abans que el es dirigís a la Facultat de Química de la URV, on se li va oferir una presentació de la Plataforma Hidrogen Verd Catalunya Sud, que coordina la URV i de la qual forma l’AEQT, i del projecte de Vall de l’Hidrogen. Un acte en el qual també va participar el president de l’associació, Rubén Folgado.