L’AEQT ha posat en marxa aquest mes de maig una nova borsa de treball online per aglutinar i donar a conèixer les ofertes laborals disponibles al sector petroquímic de Tarragona. La borsa, que es pot trobar en l’adreça web treball.aeqtonline.com, permet consultar, en un mateix espai unificat, totes les ofertes laborals que les empreses associades a l’AEQT tinguin en cada moment vigents per a les seves instal·lacions de la demarcació de Tarragona. Per accedir a la borsa també s’ha incorporat un enllaç directe des de la pàgina inicial del web de l’AEQT (www.aeqtonline.com).

Cada companyia pot publicar, respecte de cadascuna de les ofertes, el títol i una descripció, la ubicació del lloc de treball, així com també els requisits i altra informació complementària. Cada oferta publicada inclou també l’enllaç per tal que qualsevol interessat pugui presentar la seva candidatura.

La posada en marxa d’una borsa de treball conjunta de tot el sector és una de les accions que contemplava el Pla Estratègic AEQT 2021-2023, dins de la línia estratègica  referent a “Impulsar el desenvolupament, captació i retenció de talent”. Des de la posada en marxa del pla l’any passat, la Comissió Sociolaboral de l’associació ha estat treballant, entre d’altres, en aquesta acció, que finalment aquest mes de maig ha vist la llum.

A partir d’ara, el Camp de Tarragona disposa d’una plataforma on es podran trobar i consultar de manera unificada totes les oportunitats laborals d’un sector amb el potencial del petroquímic, que genera al territori un total de prop de 5.500 llocs de treball directes i de qualitat, amb un percentatge de contractació indefinida del 94%.

Nou apartat dedicat també a formació i cursos

En la mateixa línia de fomentar el talent del territori, i d’impulsar la millora continuada, el Pla Estratègic també fa incidència en la formació com a eina fonamental. El sector petroquímic sempre ha estat referent per la seva aposta per la formació (és líder en inversió en aquest àmbit), i dins d’aquest compromís, l’AEQT també ha posat en marxa aquest 2022 un nou apartat específic, en la seva pàgina web, dedicat a publicitar i aglutinar l’oferta formativa disponible per al personal de les seves empreses associades. Tots aquests cursos i formacions es poden trobar en l’enllaç https://www.aeqtonline.com/formacio/propers-cursos/.