L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha celebrat aquest divendres la seva Assemblea General ordinària, que ha tingut lloc a l’edifici Època (Espai Polivalent Canongí) de l’Ajuntament de la Canonja. L’associació continua així amb el seu costum de celebrar les assemblees de forma itinerant en els diferents municipis on la Indústria està present. En aquest sentit, i seguint el costum, la reunió l’ha obert l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, pronunciant unes paraules de benvinguda.

Durant la trobada, els directors de les companyies de la indústria petroquímica tarragonina han pogut escoltar l’informe del president, Ignasi Cañagueral, i de la directora gerent, Maria Mas. Tots dos han repassat les principals línies i projectes que han marcat l’acció de l’associació durant els darrers mesos, així com també els eixos que guiaran el rumb de l’AEQT en el que queda d’exercici.

La trobada també ha servit per formalitzar els relleus en les presidències de les comissions de Seguretat, en la qual Ignacio Torres (Carburos Metálicos) és el nou president en substitució d’Ignasi Cañagueral (Dow), i d’Energia, on Benjamin Hepfer (BASF) substitueix Silvia Méndez (TDE).

També s’han repassat tres assumptes monogràfics d’interès per als membres de l’assemblea, com són l’estat de desplegament del nou Sistema AEQT d’Excel·lència en Seguretat; la presentació de la Vall de l’Hidrogen i del projecte de Centre de Descarbonització; i la darrera onada de l’estudi d’opinió ciutadana sobre el sector petroquímic.

Com és habitual, la trobada d’aquest divendres ha servit també perquè s’aprovés per unanimitat el tancament de comptes de l’exercici 2022.