• Aquesta modalitat de formació teoricopràctica combina les classes a l’aula amb pràctiques al Complex Industrial de Tarragona, i té una durada de 2.000 hores (2 cursos escolars).
  • La inscripció al curs es tanca el dia 15 de març de 2022.

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona convoca un nou cicle formatiu de grau superior dual de química industrial. La Formació Dual combina formació acadèmica, impartida al centre educatiu, amb pràctiques ofertes per empreses, fet que permet als alumnes formar-se en un entorn laboral real. Aquesta modalitat de formació es desenvolupa al Complex Industrial de Repsol a Tarragona des de l’any 2008 amb la signatura del primer conveni entre la companyia multienergètica i la conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El curs combina les classes a l’aula impartides a l’IES Comte de Rius i les pràctiques que es faran al Complex Industrial de Repsol a Tarragona. Les classes s’iniciaran el setembre de 2022 i finalitzaran el juny de 2024 i té una durada de 2.000 hores. La inscripció al curs es tanca el dia 15 de març de 2022.

Per a informació i inscripcions consulteu la pàgina web: https://repsol.wd3.myworkdayjobs.com/es/Repsol/job/RPetroleo-Refineria-Tarragona-Tarragona/Curso-Dual-Operador-a-planta-qumica-Tarragona_61735