Roca Pujol s’ha incorporat aquesta setmana a l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) com a responsable de comunicació. Amb aquest nomenament l’ objectiu és continuar impulsant l’estratègia comunicativa de l’associació.

Roca Pujol és llicenciada en Periodisme per la UAB i té una experiència de més de 25 anys en comunicació corporativa, principalment en el sector del turisme. Pujol va començar la seva trajectòria professional col·laborant en mitjans de comunicació com la Cadena Cope i Reus Diari. Posteriorment, va exercir el càrrec de cap de premsa del Patronat de Turisme de Salou. L’any 1995 es va incorporar a PortAventura World com a responsable de comunicació on va desenvolupar la seva activitat professional fins a finals de l’any 2022.

La missió de la nova responsable de comunicació serà continuar potenciant la relació del sector químic amb el seu entorn, un dels pilars clau del seu pla estratègic. Amb aquest nomenament

l’AEQT té com a objectiu aportar la visió d’altres sectors del territori i continuar impulsant al complex químic de Tarragona com un model de referència en l’àmbit europeu en matèria de sostenibilitat, seguretat i competitivitat.