• La iniciativa va comptar amb 450 infants participants, els quals van treballar el tema ‘La química del futur’ en un acte celebrat al Pavelló de la Pobla de Mafumet

Dow Tarragona va celebrar recentment una de les activitats més esperades i participades d’entre les que organitza al llarg de l’any. La Fàbrica de Somnis reuneix anualment un gran nombre d’infants -fills i filles d’empleats de la companyia- per treballar de manera pedagògica i divulgativa al voltant d’una temàtica d’actualitat i vinculada a conceptes com la ciència, la química, la sostenibilitat i la circularitat.

La temàtica escollida en aquesta ocasió va ser ‘La química del futur’, en una convocatòria que ha superat tots els rècords de participació amb la presència de fins a 450 nens i nenes. Ells van ser els grans protagonistes d’una jornada celebrada el 14 de desembre i, per primera vegada, fora de les instal·lacions de la companyia, atès el gran volum de participants.

La seu escollida va ser el Pavelló municipal de la Pobla de Mafumet, un espai ampli que va permetre a l’organització oferir un ampli ventall d’activitats divulgatives i pedagògiques sobre la temàtica escollida, a través dels dibuixos creats pels nens i nenes participants, així com també amb tallers i experiments proposats per APQUA/STEM, com ara un espai de realitat virtual, neteja màgica de metalls rovellats, un cotxe d’hidrogen, etc. També van destacar-hi tallers de manualitats reciclades i un mirall màgic, entre moltes altres propostes que van permetre als infants aprendre i divertir-se al mateix temps.

Val a dir que aquesta edició de la Fàbrica de Somnis és la primera que recupera el caràcter presencial després de la pandèmia i que va ser desenvolupada per una vintena de persones voluntàries.