Amb aquesta inversió s’ampliarà la gamma amb productes d’alt valor afegit i es maximitzarà, a més, la capacitat de producció de la planta del Morell.

La línia de producció comptarà amb una tecnologia pròpia desenvolupada per científics del Repsol Technology Lab.

La nova gamma està dirigida als mercats del descans, mobiliari entapissat i seients per a automoció.

Repsol invertirà a la planta de poliols del complex industrial a Tarragona més de 18 milions d’euros amb l’objectiu d’ampliar la gamma de poliols polimèrics d’alta qualitat. Es tracta d’una clara aposta de la companyia multienergètica per atendre les necessitats dels clients de la indústria del poliuretà flexible, especialment en les aplicacions de confort i automoció, com ara matalassos, mobiliari entapissat i seients. Això permetrà maximitzar la capacitat de producció global amb graus de més valor afegit.

La major part de la inversió es destinarà a la modificació de l’actual planta de poliols polimèrics amb la instal·lació d’un segon reactor a la línia de producció. Els treballs es van iniciar el mes d’abril passat i la posada en marxa està prevista per al quart trimestre de 2023.

A més, aquesta planta comptarà amb una nova tecnologia desenvolupada per científics del Repsol Technology Lab gràcies a la qual s’optimitza el procés, es millora el rendiment i les propietats tensils i de duresa de les escumes, tot aconseguint els requeriments d’aplicacions premium.

En paraules de Javier Sancho, director del Complex Industrial de Tarragona, “avancem en la diferenciació dels productes que fabriquem al Complex de Tarragona i en el compromís de continuar oferint als nostres clients solucions d’alta qualitat”.