L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) va celebrar dijous passat una trobada amb representants del sindicat UGT, en la qual els responsables de l’associació van presentar el nou Pla Estratègic 2021-2023 als representants del sindicat, amb especial atenció en aquells punts del nou full de ruta de l’AEQT que tenen a veure amb la gestió del talent i les persones.

La trobada va servir també per intercanviar impressions sobre el present i el futur del sector i de l’economia del territori en general, i es va constatar la preocupació compartida per qüestions de competitivitat del territori, com per exemple el retard en l’aprovació del reglament de xarxes tancades de distribució elèctrica, o en la posada en marxa d’infraestructures crítiques.

En la trobada, els representants d’UGT també van plantejar les seves propostes i suggeriments de cara a l’objectiu compartit per totes dues organitzacions d’aconseguir cada vegada més una indústria química segura, sostenible i compromesa amb les persones i l’entorn.

Per part de l’AEQT, a la reunió van assistir el president, Rubén Folgado, el vicepresident Ignasi Cañagueral, i el gerent, Juan Pedro Díaz. Per la seva banda, el sindicat va estar representat pel secretari general d’UGT FICA Catalunya, Antonio Rudilla, Moisès Fortuny, secretari del Sector Químic de Catalunya, i Carles García Gual (Àrea interna UGT FICA Tarragona).

Completada la roda de presentacions als sindicats

Amb aquesta reunió, l’AEQT ha completat la roda de trobades que ha celebrat en les darreres dues setmanes amb els tres sindicats majoritaris del sector, als quals ha presentat amb detall el nou Pla Estratègic de l’associació i amb els quals s’ha aprofitat també per explorar vies de col·laboració i treball conjunt en favor de la Química tarragonina.